Bierpakket Azië

nvt

Bierpakket Azië

nvt
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 10,95
Excl. € 0,60 statiegeld

* Verplichte velden

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud nvt
Land Nederland
Brouwerij Diverse Brouwers
Type Bier Overig
Alcohol % 7,5 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Voor de Aziatische fans is er nu dit Azië bierpakket. Het team van drankgigant heeft speciaal voor u aziatische bieren van alle uithoeken van Azië geselecteerd. Dit zijn bieren waar de ingrediënten kunnen verschillen van rijst tot hop. Elk bier heeft zijn eigen identieke smaak waar u Azië in terug proeft. Van Koreaans tot Singaporees bier met identieke brouwmethodes. Een pakket voor de mensen die een keertje anders willen dan de standaard bieren en op smaak avontuur willen gaan.

Drankgigant heeft met zorg de beste en kwalitatiefste Aziatische bieren voor u uitgezocht die u in dit bierpakket kunt krijgen. Ons basis bierpakket bestaat uit 6 flessen waar u naar voorkeur de grootte van uw pakket kunt uitbreiden naar 12 bierflessen. De prijs is inclusief statiegeld. Mocht er onverhoopt een bier uitverkocht zijn zal deze vervangen worden door een vergelijkbare variant.

Basis ( 6 flessen )   Uitbreiding 1 ( naar 12 flessen )
             
 Cobra 4,8% 33cl   Kingfisher 4,8% 33cl
 Iki  4,5% 33cl   Bintang   4,7% 33cl
 Asahi 5% 33cl   Chang 5% 33cl
 Kirin Ichiban  5% 33cl   Tsingtao 4,7% 33cl
 Saigon 4,9% 35,5cl   Tiger Lager Beer 5% 33cl
 Hite Ice Point 4,5% 33cl    Singha 5% 33cl
Een bierpakket voor de bierliefhebber die zo in een slag aan een ruime hoeveelheid en diversiteit aan verschillende bieren komt.  Dit bierpakket doet het ook goed als biercadeau voor uw vader, moeder of beste vriend enzovoorts. Verras  die gene met een grote diversiteit aan de bier waar hij/zij van houdt met dit bierpakket. De flessen worden met zorg geselecteerd  en professioneel stevig verpakt in een grote doos en naar u opgestuurd. Wenst u een speciaal pakket in grotere oplagen zoals  bedrijf, kerst, attentie of promotiepakketen neemt u dan graag contact met ons op.