Proefpakket Belgie

180 cl

Direct leverbaar !

Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis*

€ 10,50
Statiegeld: € 0,10
Plus
Minus
  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 14.000 artikelen
  • Prijzen incl. BTW
  • Deskundige helpdesk: 0118 412 035
  • VEILIG ONLINE BETALEN

Meer informatie

Meer informatie
Land België
Inhoud 180 cl
Statiegeld 0,10
Gewicht in KG 3.5000
Alcoholpercentage in % 7
Brouwerij Diverse Brouwers
Type bier Overig

Omschrijving

Een speciaal proefpakket met bieren van onze buren wat een echt bier land genoemd mag worden: België. Na een zorgvuldige selectie door ons professionele team hebben we de beste Belgische bieren voor u samengesteld. Bekende en onbekende merken zijn er in geplaatst om u een zo ruim mogelijk diversiteit te kunnen laten ervaren en u een optimaal genot te kunnen bieden, Belgische bieren staan bekend om hun karakteristieke eigenschappen die keer op keer terug te proeven is in elk bier met zijn eloquente brouwkunst.

Drankgigant.nl heeft met zorg de beste en kwalitatiefste Belgische bieren voor u uitgezocht die u in dit proefpakket kunt krijgen. Mocht er onverhoopt een bier uitverkocht zijn zal deze vervangen worden door een vergelijkbare variant.

Basis ( 6 flessen )
             
 Kwak 8,4% 33cl  
 De Koninck 5,2% 33cl
 Judas 8,5% 33cl  
 Saxo 7,5% 33cl    
 Ciney 7% 25cl                   
 Witkap Pater Dubbel                        7%                33cl    

Onze proefpakketten worden met zorg samengesteld en voor een speciaal bier liefhebber zijn deze pakketten een ideaal geschenk. Gemakkelijk diverse soorten bier van één merk of type bij elkaar.

Bent u opzoek naar een grote oplagen of een speciaal pakket voor bijvoorbeeld kerst of promotie neem dan eens contact met ons op en vertel ons uw wensen

Verpakking:

Proefpakketten worden verpakt in kleine blanco dozen, kiest u er bijvoorbeeld voor om 5 proefpakketten te bestellen met 6 flesjes bier dan worden deze verpakt in kleine blanco doosjes. Op hun buurt gaan de doosjes met 6 flesjes weer in een grotere blanco doos om verzonden te worden aan u met de rest van de bestelling.

Schrijf uw eigen review
Uw waardering

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.