Bierglas Worthington Blanco ( Duo-Box)

25 cl

Bierglas Worthington Blanco ( Duo-Box)

25 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 6,95
  • Vanaf 5 voor € 6,55 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud glas 25 cl
Soort Glas Blanco Bierglas
Merk Blanco
Land België
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Ideaal glas voor een degustatie van blonde bieren van lage gisting of fruitbieren. De hoge vorm zorgt ervoor dat de gassen, die vaak aanwezig zijn in blonde bieren, tot een stevige schuimkraag gevormd worden. De tulpvormige kelk accentueert het suiker en alcoholgevoel op de tong tijdens een degustatie. Dankzij de voet is er een minimale warmte-uitwisseling. De totale inhoud van het glas is 32cl dus perfect geschikt voor 25cl met een mooie schuimkraag.

Verpakt per 2 glazen in een mooie doos, niet los te verkrijgen!