Bierglas Tavern Blanco ( Duo-Box)

30 cl

Bierglas Tavern Blanco ( Duo-Box)

30 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 8,50
  • Vanaf 5 voor € 7,99 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud glas 30 cl
Soort Glas Blanco Bierglas
Merk Blanco
Land België
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Type glas dat ideaal is voor de degustatie van bieren van hoge gisting met uitgesproken aroma's. De vorm zorgt ervoor dat het parfum van het bier ter hoogte van de kraag behouden blijft. De voet voorkomt de warmte-uitwisseling. De totaal inhoud van het glas is 48cl waardoor dit glas perfect is voor elke 25-30cl fles bier, deze kan in een keer in het glas met ruimte voor de mooie schuimkraag.

Verpakt per 2 glazen in een mooie doos, niet los te verkrijgen!