Bierglas Ribbel Hard Plastic

25 cl

Bierglas Ribbel Hard Plastic

25 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 0,99
  • Vanaf 100 voor € 0,88 per stuk
  • Vanaf 500 voor € 0,82 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie X27
Inhoud 25 cl
Land Nederland
Soort Glas Bierglas, Plastic Bierglas
Soort Plastic Glas Bierglas
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een fraai vorm gegeven hard plastic bierglas met ribbels onder aan het glas, vergelijkbaar met het bierglas van Jupiler. Dit hard plastic bierglas is ideaal voor evenementen, openbare feesten en ook vaak gezien op culi caravaan feesten. Stevig, wasbaar, herbruikbaar, drukbaar zo maar een paar steekwoorden die betrekking hebben tot dit mooie plastic bierglas! De complete inhoud is 30cm maar als tapmaat 25cl, het glas heeft geen maatstreep!

Dit glas is geclassificeerd in de categorie grondstof polycarbonaat , wat betekent dat deze producten ook onder zeer zware omstandigheden onbreekbaar zijn.