Bierglas Dublin Blanco ( Duo-Box)

30 cl

Bierglas Dublin Blanco ( Duo-Box)

30 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 5,95
  • Vanaf 5 voor € 5,50 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud glas 30 cl
Soort Glas Blanco Bierglas
Merk Blanco
Land België
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Het Dublin glas is het ideale glas voor de degustatie van blonde bieren van lage gisting en fruitbieren. De slanke vorm zorgt voor een duidelijk zichtbare schuimvorming en het ontstaan van condensatie aan de buitenkant. Het bier toont nu zijn ware kleur. Het profiel, smal aan de voet en wijder aan de drinkrand, zorgt ervoor dat het schuim langer blijft zonder dat ze overloopt. De wijdere drinkrand zorgt ook voor een snelle en intense aromavorming.

Verpakt per 2 glazen in een mooie doos, niet los te verkrijgen!