Bierglas Breughel Blanco ( Duo-Box)

40 cl

Bierglas Breughel Blanco ( Duo-Box)

40 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 7,75
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud glas 40 cl
Soort Glas Abdijbier Glas, Blanco Bierglas
Merk Blanco
Land België
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Dit type glas is ideaal voor iets zwaardere bieren. Het groot oppervlak versterkt het aromatisch complex. De ballonvorm is geschikt voor bruine bieren, voornamelijk met weinig koolzuur om het schuim op te voeren. De sluitende kraag concentreert de aroma's zodat deze tot hun recht komen. De voet zorgt voor een minimale warmte-uitwisseling. De totale inhoud van het glas is 48cl en heeft geen maatstreep, maar is zeer geschikt voor biertjes met een inhoud van 25-40cl.

Verpakt per 2 glazen in een mooie doos, niet los te verkrijgen!