Bierglas Abbaye Blanco ( Duo-Box)

33 cl

Bierglas Abbaye Blanco ( Duo-Box)

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 7,95
  • Vanaf 5 voor € 7,50 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud glas 33 cl
Soort Glas Abdijbier Glas, Blanco Bierglas
Merk Blanco
Land België
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Type glas dat kenmerkend is voor bieren van hoge gisting met subtiele aroma's, vaak gebruikt voor abdijbieren. De open kraag zorgt ervoor dat de aroma's van het bier kunnen opstijgen en bovendien zorgt de keivorm ervoor dat er een dikke en vaste schuimkraag gevormd wordt. De voet zorgt dan weer voor een minimale warmte-uitwisseling. De totale inhoud van het glas is 50cl zonder maatstreep maar perfect voor 25 en 33cl met een mooie schuimkraag.

Verpakt per 2 glazen in een mooie doos, niet los te verkrijgen!