Fustjes/Vaten


Op deze pagina vind u ons assortiment vaten en fusten voor thuisgebruik. Deze fustjes zijn voor de perfect draft machine of de Beertender. Een ware zomer hit met altijd fris en gekoeld bier op de pak. Wij verkopen inmiddels 2 soorten vaatjes: Perfect Draft én Beertender alle Perfect draft vaatjes zijn 600cl en voor de Beertender hebben zij een inhoud van 400cl. Deze artikel groep is zomers erg populair en in de winter wat moeilijker te krijgen. We hebben bij ieder artikel duidelijk aangegeven voor welke machine het artikel geschikt is.

Door zelf uw eigen biertje te tappen heef tu altijd een vers en koud getapt bier met volle rijke schuimlaag die zeker in de zomer echt een heerlijke thuiskomer is. Naast dat dit uiteraard heerlijk is om zelf van te genieten is dit natuurlijk ook een erg fijne extra gezellig artibuut omm met vrienden of famile bij de barbeque of verjaardag gezeligheid te maken.

Naast de fustjes hebben wij natuurlijk ook alle denkbare glazen om in te tappen, Heineken, Jupiler, Hertog-Jan en uiteraard ook alle speciaalbierglazen zoals Leffe, Erdinger, Fransizkaner en honderden andere. Kom kijken en laat u verassen.