Biercee Gin

€ 34,95

Direct leverbaar !

Biercée Gin is een Belgische gigant die zijn rijke smaken palet dankt aan vers fruit, bessen en kruiden. Met een lichte tint van Cacao heeft Biercée een gedurfde smaak. Er zijn niet veel Gin’s met cacao smaak dus als er een is moet je er snel van profiteren. Verder komt de volle smaak van Jeneverbes natuurlijk intens naar voren terwijl op de achtergrond door vers fruit als Citroen en limoen een mooi smaken duet wordt gedanst.

Omdat deze Gin veel kruiden bevat wordt Fever Tree vaak aangeraden om als tonic te gebruiken in een G&T. Of deze drank te vergelijken is met andere is nog maar de vraag met zijn Belgische ingrediënten. Maar in elk geval weten we dat kruidige Gin ’s het beste in de buurt komen bij Biercée. Dit vanwege zijn cacao tinten die al wel vaak in whisky’s zijn tegen gekomen maar zelden in Gin.

Geschiedenis

In de beslotenheid van de 16e-eeuwse muren van de Ferme de la Cour wordt sinds 1946 met passie en overgave op ambachtelijke wijze gedistilleerd. Traditioneel vakmanschap dat we vandaag in een 100% Belgische Gin terugvinden.

Door typisch Belgische vruchten en planten in gehamerde koperen distilleerkolven te distilleren, heeft de Biercée Gin een frisse neus, een mooie ronding in de mond en eindeloos veel karakter. Biercée Gin dankt zijn rijke smakenpalet aan vers fruit, bessen, kruiden en bloemen, en vooral aan de verbeelding van de Meester Distilleerders die al deze smaakmakers met veel durf en talent samenbrachten. En Gin is al mateloos populair in België deze Gin versterkt dit alleen.

Meer informatie
Merk Biercee
Land België
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 44
Soort gin Kruidige Gin
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Biercee Gin
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.