Biercee Gin Less is More

70 cl

Biercee Gin Less is More

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 34,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Bloemen Gin
Alcohol % 44 %
Merk Biercee
Herkomst België
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Biercée Less is More is een bijzonder rijke en bloemige gin met erg fijne smaken van fruit. De gin is hierdoor makkelijk te mixen en bijna met iedere tonic te combineren. Deze Belgische gin is is door zijn oudere broertje direct in de schijnwerpers gekomen en na lancering in vele clubs verkrijgbaar.

Omdat deze Gin veel kruiden bevat wordt Fever Tree vaak aangeraden om als tonic te gebruiken in een G&T. Of deze drank te vergelijken is met andere is nog maar de vraag met zijn Belgische ingrediënten. Maar in elk geval weten we dat kruidige Gin ’s het beste in de buurt komen bij Biercée. Dit vanwege zijn cacao tinten die al wel vaak in whisky’s zijn tegen gekomen maar zelden in Gin.

Geschiedenis:

In de beslotenheid van de 16e-eeuwse muren van de Ferme de la Cour wordt sinds 1946 met passie en overgave op ambachtelijke wijze gedistilleerd. Traditioneel vakmanschap dat we vandaag in een 100% Belgische Gin terugvinden.

Door typisch Belgische vruchten en planten in gehamerde koperen distilleerkolven te distilleren, heeft de Biercée Gin een frisse neus, een mooie ronding in de mond en eindeloos veel karakter. Biercée Gin dankt zijn rijke smakenpalet aan vers fruit, bessen, kruiden en bloemen, en vooral aan de verbeelding van de Meester Distilleerders die al deze smaakmakers met veel durf en talent samenbrachten. En Gin is al mateloos populair in België deze Gin versterkt dit alleen.