Biercee Gin Less is More

€ 34,50

Direct leverbaar !

Biercée Less is More is een bijzonder rijke en bloemige gin met erg fijne smaken van fruit. De gin is hierdoor makkelijk te mixen en bijna met iedere tonic te combineren. Deze Belgische gin is is door zijn oudere broertje direct in de schijnwerpers gekomen en na lancering in vele clubs verkrijgbaar.

Omdat deze Gin veel kruiden bevat wordt Fever Tree vaak aangeraden om als tonic te gebruiken in een G&T. Of deze drank te vergelijken is met andere is nog maar de vraag met zijn Belgische ingrediënten. Maar in elk geval weten we dat kruidige Gin ’s het beste in de buurt komen bij Biercée. Dit vanwege zijn cacao tinten die al wel vaak in whisky’s zijn tegen gekomen maar zelden in Gin.

Geschiedenis:

In de beslotenheid van de 16e-eeuwse muren van de Ferme de la Cour wordt sinds 1946 met passie en overgave op ambachtelijke wijze gedistilleerd. Traditioneel vakmanschap dat we vandaag in een 100% Belgische Gin terugvinden.

Door typisch Belgische vruchten en planten in gehamerde koperen distilleerkolven te distilleren, heeft de Biercée Gin een frisse neus, een mooie ronding in de mond en eindeloos veel karakter. Biercée Gin dankt zijn rijke smakenpalet aan vers fruit, bessen, kruiden en bloemen, en vooral aan de verbeelding van de Meester Distilleerders die al deze smaakmakers met veel durf en talent samenbrachten. En Gin is al mateloos populair in België deze Gin versterkt dit alleen.

Meer informatie
Merk Biercee
Land België
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 44
Soort gin Bloemen Gin
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Biercee Gin Less is More
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.