Bierbroeders Barley Wine

33 cl

Bierbroeders Barley Wine

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,85
Excl. € 0,10 statiegeld
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Nederland
Brouwerij De Noord-Hollandse Bierbrouwerij
Type Bier Barley Wine, Barrel Projects
Alcohol % 10,0 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Bierbroeders#1 is een heerlijke Pale Ale met een heerlijk fruitig aroma die een sinaasappel geur verspreid door de kamer, een mooie oranje kleur met veel gist waardoor hij troebel uit. De smaak is honingzoet en een heerlijke hopbitter heid met een fijne nasmaak met een koriandere boventoon. Het is een heerlijk ( tropisch ) fruitachtige bier met een fijn mondgevoel.

Geschiedenis:

De Bierbroeders is een Microbrouwerij uit West-Friesland. Opgericht in November 2012 de twee oprichters zijn Lars Jautze en Bert Buysman. Wat een bezoek aan Brouwerij de Molen te Bodegraven allemaal niet kan doen, de vrienden Bart en Lars spraken er al vaak over... Bierbrouwen dat leek hun wel wat. Na het bezoek aan de Brouwerij was het hek van de dam, na nog een paar kleine brouwerijen bezocht te hebben hakte zij de knoop door en kochten de benodigde apparatuur en ingrediënten en plande een dag om te gaan brouwen. Het resultaat staat nu in de winkels!