Bermudez Aniversario

70 cl

Bermudez Aniversario

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 21,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Leeftijd Niet Vermeld
Alcohol % 40 %
Soort Bruine Rum
Merk Bermudez
Herkomst Bermuda
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De Bermudez Aniversario is een donkere barnsteenkleurige rum, gerijpt in geselecteerde eiken vaten gedurende 12 jaar met als eindresultaat een uitstekende rum. Het is gemaakt met de ervaring van 150 jaar van rum gedistilleerd uit suikerriet en in het beste van traditionele methoden. De Ron Bermudez Aniversario heeft in 2001 de gouden medaille gewonnen in de categorie Rumfest van de “Caribbean Week” en dat is wel verdiend ook. De rum is perfect in balans in zowel de geur als smaak. Een rum die wordt beschouwd als een van de zwakkere rum met zijn alcoholgehalte van 40%. 

Geschiedenis
De oorsprong van Bermudez gaat terug naar het jaar 1852, acht jaar na de onafhankelijkheidsverklaring van de Dominicaanse Republiek toen Don Erasmo Bermudez van de formule van de Bitter Panacea een rum maakte. De rum is gerijpt in geselecteerde eiken vaten voor maximaal 12 jaar.
Tot 1927 werd de entiteit geregeerd door Don Armando Bermudez, die draaide het in een sector van een nationale project onder de naam "Unrivaled Liquors Manufacture". Later werd het omgezet in een naamloze vennootschap in bezit van J. Armando Bermudez.