Bergamotte Likeur Mini

5 cl

Bergamotte Likeur Mini

5 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 4,95
  • Vanaf 6 voor € 4,80 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 5 cl
Categorie Mini Flesjes
Verpakking Glas
Type Likeur
Alcohol % 25 %
Land Duitsland
Merk Lantenhammer
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Bergamotte Likeur Mini is een bijzondere traktatie. In deze specialiteit, zijn de verschillende kwaliteiten te weerspiegelen die duidelijk te onderscheiden zijn van vele andere rassen uit de natuur. Een heldere kleur en een overtuigende smaak maakt deze likeur compleet. Met name de frisse geur, die onmiddellijk tot een positieve stemming leid. Voor de productie zijn bergamot struiken verwerkt. Daartoe worden de Italiaanse dwerg citroenen gebruikt. Niet zoals veel andere likeuren lang te wachten voor deze specialiteit tot de ontplooiing van smaak. Al na het openen van de prachtig versierde fles overtuigde de intense geur. De frisse en licht zure smaak is zeer duurzaam en smakelijk.