Berentzen Plum

70 cl

Berentzen Plum

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 8,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 20 %
Smaak Pruimen
Kleur Rood
Land Duitsland
Merk Berentzen
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Berentzen, ’s werelds meest veelzijdige likeurproducent, introduceert iets nieuws; Berentzen Plum fruitlikeur oftewel een heerlijk likeur met de smaak van pruimen. De smaak is verfrissend en de likeur is gemaakt van verse, natuurlijke ingrediënten en is net als andere varianten zoals Berentzen Apfelkorn, en Berentzen Peer een heerlijk likeur met een laag percentage van 16% alcohol en waar je puur, maar ook gemixt in cocktails heerlijk van kunt genieten!

Tip: Meng met sap met een mousserende wijn of frisdrank. Ook geschikt voor cocktails. Laat uw creativiteit de vrije loop.

Geschiedenis

De Berentzen groep is opgericht door heer Johann Bernhard Tobias Berentzen in 1758 in het Eemsland. Destijds waren er nog 25 andere graanstokerijen in het plaatsje genaamd Haselünne. De introductie van Apfelkorn in 1976 betekende een grote doorbraak in de bedrijfsgeschiedenis. De populaire mix van jenever en appelsap was nog nooit kant-en-klaar aangeboden, zij deden dit wel.