Benromach Tasting Box (3-pack)

60 cl

Benromach Tasting Box (3-pack)

60 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 54,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Benromach
Land Schotland
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 60 cl
Alcohol % 45 %
Type Single Malt
Streek Speyside
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Benromach An Introduction To The Family tasting box is een mooie box met drie verschillende flesjes Benromach single malt whisky.

  • 10 Years Old
  • Peat Smoke
  • Organic

 

10 Years Old

Zeer unieke whisky met diverse mooie tonen van fruit en boter met in de verte een zeer lichte rook tint. Een mooie volle whisky van 10 jaar oud.

Peat Smoke

Met zijn 46 % alcohol is het een volle Whisky met diverse tonen van noten, waaronder de hazelnoot het best tot zijn recht komt.

Organic

Romige peper en zoet fruit met donkere hinten van koffie en 100% orcanic een bijzondere whisky.