Benromach Wood Finish Chateau Cissac

70 cl

Benromach Wood Finish Chateau Cissac

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 59,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Benromach
Land Schotland
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 70 cl
Alcohol % 45 %
Type Single Malt
Streek Speyside
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De Benromach Wood finish zijn eerste opvulling is gerijpt op bourbon vaten voor 6 jaar en daarna 20 maanden op hand-geselecteerde wijnvaten van Haut-Medoc uit de burt van Bordeaux in Zuidwest Frankrijk.De houttoetsen geven een mooie toetredeing op de klassieke whisky van Benromach op hun unieke Speyside Karakter.De Whisky geeft mooie toetsen van fruitmarmelade, wijn en vanille in zijn smaakpallet en is mooi brons van kleur. De Single malt is ongefilterd zodat de houttoetsen nog beter naar voren komt. De afdronk is middellang lang met bittere toetsen van wijnvaten.