Benromach 35 Years Old

70 cl

Benromach 35 Years Old

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 635,00
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Benromach
Land Schotland
Leeftijd 35
Inhoud 70 cl
Alcohol % 43 %
Type Single Malt
Streek Speyside
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Benromach 35 Years Old is een whisky waar ze bij Benromach enorm trots op zijn, omdat er uit de tijd dat deze whisky werd geproduceerd weinig vaten meer van over zijn. Deze whisky dateert nog uit de tijd voordat de familie Urquhart het bedrijf in 1998 overnam. Met smaken als rode appelen, vijgen, cacao en macadamia, is het over het algemeen een zoete, fruitge en zachte whisky. Dit is niet alleen een uitstekende whisky, maar ook een drank met een geschiedenis en een bijzonder exemplaar voor de fijnproever en verzamelaar.