Benrinnes 14 Years G&S Dram Collection CS 61.9%

70 cl

Benrinnes 14 Years G&S Dram Collection CS 61.9%

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 59,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Benrinnes
Land Schotland
Leeftijd 14
Inhoud 70 cl
Alcohol % 62 %
Type Single Malt
Streek Speyside
Bottelaar G&S Dram
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Benrinnes 14 Years G&S Dram Collectionis een mooie goud gelkeurde whisky van 14 jaar oud die heeft mogen rijpen op hogsheads. Het is een mooie single cask, single malt, cask strength schotse whisky.

Bent u opzoek naar een speciale cask of bottle datum, vraag er naar bij ons!

Dram Collection:

C&S Dram Collection is een label wat bestaat sinds 2005 en wat zich specialiseert in het vervaardigen en opkopen van betaalbare whisky's om te drinken en niet om te verzamelen. Samen met vrienden uit Schotland zijn zij opzoek naar specifieke vaten, elk vat op vatsterkte. Zij gebruiken geen chill filter of karamel, gewoon puur wat het vat hun bied.