Belvedere Vodka Groot 1,75 Liter

1.75 liter

Belvedere Vodka Groot 1,75 Liter

1.75 liter
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 109,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 1.75 liter
Alcohol % 40 %
Type Wodka
Land Polen
Merk Belvedere
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De originele Belvedere Vodka fles maar dan in een extra grote uitvoering waarbij de details nog beter naar voren komen, de daadwerkelijke inhoud is natuurlijk precies hetzelfde; om van te genieten!

Zeer unieke fles van 1.75 Liter, Mooie fel rode kleur en speciale uitgave 2012.

Belvedere RED Special Edition is een bijzondere wodka die in 2012 is ontwikkeld door het Poolse ontwerpbureau Dekorglass. Belvedere Vodka kondigde het twee jaar van haar Partnerschap met RED aan en onthulde daarom haar nieuwe fles Belvedere Red Special Edition. De fles is ook ontworpen om de opbrengsten van Global Fund te verhogen, dit is een stichting/programma die vecht tegen HIV en AIDS in Afrika. 

Op de neus is er een fijn vleugje vanille aanwezig, samen met kleine kenmerken van een zachte crème. In de mond is de smaak volledig en rond, met een medium body en is hij van nature prachtig glas. De afdronk is middelang met een zachte smaak.

Belvedere Vodka is ’s wereld eerste super premium wodka, geproduceerd in Polmos Zyrardów, polen, in het jaar 1996.  Zyradów is een kleine Poolse stad in het Mazovian vlakte, ongeveer 15 kilometer ten westen van Warschau. De Belvedere distilleerderij, Polmos Zyrardów, is de productie van de fijne geest sinds het jaar 1910. Belvedere is het toppunt van Poolse wodka traditie en wordt uitsluiten gedistilleerd uit de fijnste Dankowskie Gold Rogge en wordt ook nog een verviervoudigt gedistilleerd om de perfecte balans van het karakter en de zuiverheid te creëren. Geproduceerd en gedistribueerd door LVMH en is vernoemd naar Belweder, het Poolse Presidentiële paleis, waarvan de afbeelding wordt weergegeven op elk fles.

Belvedere Vodka is de ware expressie van luxe wodka, volledig additief-vrij en verdund met water van Belvedere eigen gegraven putten. Het unieke resultaat is onvervalst. Met meer dat 600 jaar ervaring van het produceren van wodka onder de deskundigen en een goed erfgoed, kunt u deze wodka als een bijzondere wodka ervaren. Geen andere gearomatiseerde wodka smaak heeft deze creativiteit, uitmuntendheid en het gevoel van de hedendaagse cultuur als Belvedere. ‘’Het is ons verleden, heden en de toekomst en dit alle is terug te vinden in onze vele uitvindingen en samenwerkingen.’’, aldus een medewerker van Belvedere Vodka.

Belvedere vodka heeft verschillende medailles in ontvangst mogen nemen tijdens de jaarlijkse Vodka Master, waarbij deze wodka zeer hoog scoorden. 
Belvedere – Premium Categorie – Goud
Belvedere – Premium Categorie – Silver
Belvedere – Oost-Europese Categorie – Silver

Natuurlijk is drankgigant in het bezit van een groot assortiment van Belvedere Vodka. Verschillende soorten smaken  en groottes zijn aanwezig. Hier onder een aantal van de bekendste en meest verkocht Belvedere Vodka:
Belvedere IX
Belvedere RED special Edition
Belvedere Vodka Groot 3 Liter
Belvedere Vodka Mini
Belvedere Pomarancza Orange