Belvedere Pink Grapefruit

€ 49,95

Direct leverbaar !

Belvedere Pink Grapefruit is de samenkomst van elegantie en finessse, Belvedere staat bekend om zijn super premium wodka's en de kwaliteit hiervan. Voor deze wodka is dat niet anders, door middel van maceratie wordt er gebruik gemaakt van echt fruit die de delicate en levendige smaak prachtig doorvoeren naar het eindresultaat.

De wodka opent met heldere en verfrissende aroma's van roze grapefruit en citrusvruchten aangevuld met tonen van rijp grapefruit vlees, pittige gember en hints van zoete vanille. Het boek van smaken is watertandend lekker, een zoet en rijk smakenpalet met een zijdezachte textuur. De levendige smaak van roze grapefruit wordt gebalanceerd en getemperd door hints van verwarmende gember en citroenschillen. Een medium karakter met een goede balans van zure smaken en kruiden.

Belvedere Pink Grapefruit heeft een formidabele afdronk waarin het smakenpalet volledig terugkomt, een afdronk met verfrissende citrustonen en een aanhoudende zoete smaak met verwarmende kruiden die eindigen in een zachte romige smaak met hints van vanille. Een wodka zoals we die nog nooit hebben geproefd!

Belvedere Vodka is ’s wereld eerste super premium wodka, geproduceerd in Polmos Zyrardów, polen, in het jaar 1996.  Zyradów is een kleine Poolse stad in het Mazovian vlakte, ongeveer 15 kilometer ten westen van Warschau. De Belvedere distilleerderij, Polmos Zyrardów, is de productie van de fijne geest sinds het jaar 1910. Belvedere is het toppunt van Poolse wodka traditie en wordt uitsluiten gedistilleerd uit de fijnste Dankowskie Gold Rogge en wordt ook nog een verviervoudigt gedistilleerd om de perfecte balans van het karakter en de zuiverheid te creëren. Geproduceerd en gedistribueerd door LVMH en is vernoemd naar Belweder, het Poolse Presidentiële paleis, waarvan de afbeelding wordt weergegeven op elk fles.

Belvedere Vodka is de ware expressie van luxe wodka, volledig additief-vrij en verdund met water van Belvedere eigen gegraven putten. Het unieke resultaat is onvervalst. Met meer dat 600 jaar ervaring van het produceren van wodka onder de deskundigen en een goed erfgoed, kunt u deze wodka als een bijzondere wodka ervaren. Geen andere gearomatiseerde wodka smaak heeft deze creativiteit, uitmuntendheid en het gevoel van de hedendaagse cultuur als Belvedere. ‘’Het is ons verleden, heden en de toekomst en dit alle is terug te vinden in onze vele uitvindingen en samenwerkingen.’’, aldus een medewerker van Belvedere Vodka.

Belvedere vodka heeft verschillende medailles in ontvangst mogen nemen tijdens de jaarlijkse Vodka Master, waarbij deze wodka zeer hoog scoorden.
Belvedere – Premium Categorie – Goud
Belvedere – Premium Categorie – Silver
Belvedere – Oost-Europese Categorie – Silver

Natuurlijk is drankgigant in het bezit van een groot assortiment van Belvedere Vodka. Verschillende soorten smaken  en groottes zijn aanwezig. Hier onder een aantal van de bekendste en meest verkocht Belvedere Vodka:
- Belvedere IX
- Belvedere RED special Edition
- Belvedere Vodka Groot 3 Liter
- Belvedere Vodka Mini
- Belvedere Pomarancza Orange

Meer informatie
Merk Belvedere
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 40 %
Land Frankrijk
Smaak Grapefruit
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.