Beluga Vodka Gold

70 cl

Beluga Vodka Gold

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 109,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Smaak Neutraal
Merk Beluga
Land Rusland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een zeer luxueuze wodka die een gelimiteerde oplage heeft vanwege zijn bovengemiddeld complexe en langdurige productiemethode. Elke fles wordt genummerd om de herkomst en tijd van botteling te achterhalen.

Beluga Gold wordt geproduceerd in Rusland en gefermenteerd met natuurlijke enzymen, alle ingrediënten die zijn gebruikt zijn overigens 100% natuurlijk. Dit geeft de wodka een heerlijke zuivere smaak, een smaak die behouden blijft door de kurk die is ingesmeerd met wax. De fles komt met een kleine hamer die bedoeld is om de wax ervan af te halen, wel zo makkelijk!

Het ontwerp van de fles komt van Franse ‘Cognac Masters’ en is gesigneerd met een metalen label waarop een vis, het logo van Beluga, is afgebeeld. De fles wordt geleverd inclusief  koker.