Beluga Transatlantic Racing Noble

70 cl

Beluga Transatlantic Racing Noble

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 37,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Smaak Neutraal
Merk Beluga
Land Rusland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De Beluga Transatlantic Racing is een collector’s item ter ere van de Russische Yachting Team, dat briljante overwinningen heeft behaald op een aantal prestigieuze wedstrijden in de Middellandse Zee en de Atlantische zeilwedstrijden. Het recept van de Beluga Transatlantic Racing verschilt van de andere wodka’s van Beluga, het verschil begint al in het proces van filtratie en de rustperiode. Hierdoor wordt de smaak nog gevoeliger en resulteert dit een frisse afdronk en gladheid.
Het ontwerp van de fles weerspiegelt duidelijk van mariene motieven: Het label heeft een gouden anker op een diep marine-blauwe achtergrond. Doordat het een Special Edition is, is er op de hals een Beluga vis in glanzend goud.

Geschiedenis
Beluga is een Russische wodka, dat wereldwijd bekend is. De distilleerderij waar Beluga haar adellijke Russische wodka maakt, heet The Mariinsky Distillery. Het Mariinsky Distillery werd in 1900 opgericht in het hart van Siberië in één van de meest milieuvriendelijk en rustige gebieden van Rusland. Zij geloven dat echte Russische wodka alleen in Rusland kan worden geproduceerd.
Tot op de dag vandaag wordt het Mariinsky Distillery beschouwd als de landelijke leiders in de industrie. Dat heeft de distilleerderij te danken aan de geavanceerde apparatuur en geavanceerde systemen voor kwaliteitscontrole in elke fase van de productie. De unieke geografische positie geeft extra voordelen aan Beluga’s smaak. De belangrijkste daarvan is het schoon en zuiver water uit de Siberische wateren.