Beluga Celebration

70 cl

Beluga Celebration

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Smaak Neutraal
Merk Beluga
Land Rusland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Beluga Noble Celebration Vodka is een eerste klas kwaliteits vodka die wereldwijd wordt erkend als uitstekende Russische wodka. In de opvallende helder gouden fles die speciaal gemaakt is voor het 115-jarige bestaan van Beluga distilleerderij. Gemaakt van de fijnste ingrediëten en handgemaakt maakt dit product speciaal.

Door dat Beluga Vodka een handgemaakte wodka is, iets wat in deze tijden van technologie nog vrij uitzonderlijk is. Garandeert deze werkwijze echter wel kwaliteit en tegelijkertijd ook enige exclusiviteit, van de normale vodka worden er namelijk slechts 900 flessen per dag geproduceerd!

De authentieke smaak wordt met behulp van speciaal geselecteerde mout nog verder uitgediept om de diepe en bijzondere smaak, die kenmerkend voor Beluga is, tot volmaaktheid te brengen.