Beluga Allure Super Premium Vodka

70 cl

Beluga Allure Super Premium Vodka

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 77,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Smaak Neutraal
Merk Beluga
Land Rusland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een bijzonder Allure Premium editie !

Beluga heeft in principe premium wodka uitgevonden, de rest van de branche kijkt er tegenop en probeert om een product van eenzelfde kwaliteit op de markt te kunnen brengen. Elk onderdeel van het proces wordt constant onder de loep genomen, van de selectie van de granen, het blenden tot aan het bottelen en het distributieproces kijken het personeel van Beluga mee om te zien of er nog ergens verbeteringen kunnen worden doorgevoerd.

Beluga Vodka is een handgemaakte wodka, iets wat in deze tijden van technologie nog vrij uitzonderlijk is. Deze werkwijze garandeert echter kwaliteit en tegelijkertijd ook enige exclusiviteit, er worden namelijk slechts 900 flessen per dag van geproduceerd!

De authentieke smaak wordt met behulp van speciaal geselecteerde mout nog verder uitgediept om de diepe en bijzondere smaak, die kenmerkend voor Beluga is, tot volmaaktheid te brengen.