Belgische Tripels Trio in Cadeaukist

225 cl

Belgische Tripels Trio in Cadeaukist

225 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 25,95
Excl. € 0,40 statiegeld

* Verplichte velden

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 225 cl
Alcohol % 7 %
Soort 3 Vaks
Land België
Merk Overige
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een speciaalbierpakket op maat ! Met deze luxe kist met 3 Belgische bieren in 75cl grote fles kan men bijna iedere bierliefhebber dagen lang zoet houden en blij mee maken. Deze bieren dragen behoorlijk hoog alcohol percentage met zich mee tot wel 10%. Robust en enorm vol van smaak is bij deze kist een juiste begeleiding.

  • Kasteel Tripel 75cl
  • Westmalle Tripel 75cl
  • Brigand Tripel 75cl 

Kasteelbier Tripel heeft goudgele kleur met een aroma van tarwe, anijs en fruit. Daardoor smaakt dit biertje heerlijk vol en heeft een alcoholpercentage van 11% per volume. Een west-Vlaamse Tripel met nagisting op fles, verrijkt met Belgische hop.

Brigand is een donkerblond Belgisch speciaalbier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 9% dit bier word in Nederland dan ook wel tripel genoemd. Het wordt gemaakt met het bekende pilsmout, pale alemout, tarwemout en Saaz-hop en drooggehopt met dezelfde Saaz. Door de diversiteit van mouten en hoppen krijgt men een robust en enorm vol speciaalbier wat voor iedere tripel drinker een geschenk op maat zal zijn.

Westmalle Tripel heeft een mooie heldere goud gele kleur met een fruitaroma.  Deze Belgische Tripel is  zacht, romig van smaak en bevat 9,5% alcohol.

  • Op 21 september2005 verkozen de lezers van de New York Times Westmalle Tripel Trappist tot beste bier ter wereld.
  • World Beer Cup 2012 Gouden medaille voor Westmalle Tripel in de categorie Belgian-Style Tripel.

Dit speciaalbier pakket word zoals op de foto ingepakt in houten kist met houtwol, hierna word het geschenk afgedekt met folie zodat het geschenk direct aan de begunstigde overhandigd kan worden. Het totaal plaatje is netjes en heeft u geen handelingen meer aan.