Belgische Trio Mix Cadeaukist

225 cl

Belgische Trio Mix Cadeaukist

225 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 23,95
Excl. € 0,45 statiegeld

* Verplichte velden

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 225 cl
Alcohol % 7 %
Soort 3 Vaks
Land België
Merk Overige
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een mooie houten kist met 3 unieke biermerken, deze mooie Belgische bieren hebben een uitdagend uiterlijk en zijn altijd welkom bij een bierliefhebber. 

*Brigand Tripel 75 cl

*Kasteel Donker 75 cl

*Jupiler 75 cl

Brigand Tripel is een donkerblond Belgisch speciaalbier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 9% dit bier word in Nederland dan ook wel Tripel genoemd. Het wordt gemaakt met het bekende pilsmout, pale alemout, tarwemout en Saaz-hop en drooggehopt met dezelfde Saaz. Door de diversiteit van mouten en hoppen krijgt men een robust en enorm vol speciaalbier wat voor iedere Tripel drinker een geschenk op maat zal zijn.

Kasteel donker behoort tot de familie van de Belgische quadrupels. Dit zijn sterke, zoete tot bittere donkerbruine bieren waarin de mout de boventoon aangeeft. Het is een volmondig, moutig bier met toetsen van karamel, koffie en chocolade afkomstig van de gebrande mout. Opvallend is de zoete aanzet. Bij degustatie blijkt dit bier verrassend complex.

Jupiler is gebrouwen in brouwerij Piedboeuf. Heeft een fris karakter en een heerlijke bitterzachte smaak. Deze pilsener bevat een alcoholpercentage van maar liefst 5,2 % per volume