Beerenburg 23 Jaar

€ 14,95

Direct leverbaar !

23 Jaar Maak van je verjaardag een geweldig feest, want zo oud ben je nog nooit geweest. Zeker waar, dus maak er een groot feest van want het is voorbij voor dat je het weet! Een leuk en vrolijk etiket voor de jarige job die ook van beerenburg houd, van oorsprong is Beerenburg een oud familierecept. Een kruidige smaak door verfijnde aroma's maakt deze beerenburg speciaal. De Beerenburg koud serveren geeft het beste resultaat! Het is mogelijk om dit cadeau nog persoonlijker te maken door er een kaartje bij te voegen, of in één van onze cadeaukisten te doen.

Kaartje

Heeft u nog een persoonlijke boodschap die u graag wilt toevoegen aan het cadeau? Dat kan! Voer uw boodschap in bij uw bestelling tijdens het afrekenen, wij printen deze dan op een kaartje en voegen deze toe aan uw bestelling. De kaart wordt pas als laatst toegevoegd aan de bestelling, waardoor het kaartje gelijk zichtbaar is voor de geadresseerd bij het openen van de doos.

Een aantal voorbeelden van meegestuurde teksten zijn:

  • Van harte gefeliciteerd, geniet ervan !
  • hier moet op gedronken worden hi ha ho...... Gefeliciteerd Pik!!
  • Nog vele gezonde jaren toegewenst, deze is van ons!

Cadeaukisten

Het cadeau persoonlijk maken? Maak gebruik van een houten kist met speciaal bedrukte tekst! Wilt u bijvoorbeeld iemand bedanken voor zijn of haar hulp, dan kiest u natuurlijk voor de tekst ‘Bedankt’, zo hebben wij bijvoorbeeld ook ‘Proost’, ‘Verrassing’ en ‘Succes’. Niet alleen met deze kist maakt u het cadeau persoonlijk, door de boodschap óp de kist word het nog veel specialer en leuker.

Wij hebben verschillende teksten voor op de kisten. Wenst u een in een grote oplage special tekst? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voor grote aantallen kunnen wij een offerte op maat uitbrengen en kunnen uw logo, bedrijfsnaam of slogan op onze kisten laten bedrukken, de levertijd zal uiteraard toenemen. Deze bijzondere optie bieden wij al aan vanaf 50 kisten.

Meer informatie
Locatie 123
Merk Overige
Inhoud 100 cl
Alcoholpercentage 35 %
Land Frankrijk
Type cadeau Stel zelf samen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Beerenburg 23 Jaar
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.