Beer Cider

33 cl

Beer Cider

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,29
  • Vanaf 24 voor € 2,20 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Nederland
Brouwerij Bear Cider
Type Bier Cider, Glutenvrij
Alcohol % 5,0 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Beer Cider is een Nederlands product, een mooi fris koolzuurhoudende cider gemaakt van appelsap van ten minste zeven verschillende appelrassen. Hij heeft een klein bittertje in zich met een zoet en zure smaak en is in 2015 uitgeroepen tot beste cider en als beste Nederlandse cider getest door de Volkskrant.

Beer Cider is een initiatief van Lenard Koningswijk die het drinken van Cider wil promoten in Nederland, zeker omdat Nederland een appel land is en cider een onbekende voor velen. Op zich wel opmerkelijk want in America en Canada wordt het maken van Cider al decenia gedaan. De naam Beer komt van Beerze de bakermat van Beer cider.