Bathtub Sloe Gin

50 cl

Bathtub Sloe Gin

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 34,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 50 cl
Soort Zoete Gin
Alcohol % 33 %
Merk Proff. Cornelius Amp.
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Onze lichtblauwe stip heeft zijn jaarlijkse reis rond de zon een keer, wat betekent dat het de hoogste tijd voor de 2014 editie van Professor Cornelius Ampleforth's Sloe Gin gemaakt!

Bijna een half pond van de mooiste Sleepruimen worden gebruikt om elke fles van zijn koude-verergerd Sloe Gin te produceren, samen met een vrolijke bende van plantenextracten, waaronder jeneverbessen, kaneel, koriander, kruidnagel, en Orange Peel, die allemaal worden toegevoegd aan hoge kwaliteit koper-pot-still geest. Het resultaat? Een Sloe Gin die ton en ton (en ton) van karakter heeft.

Professor Cornelius Ampleforth's Bathtub Gin is een merknaam van de bekende Britse drankenhandel Master of Malt die naast deze gin ook absinth, likeur en een vodka met dezelfde stijl op de markt heeft gebracht.

Neus: Marsepein en jeneverbes zweven met golven van kaneel en hete kruidnagel. Citrus wervelingen op de achtergrond, dansen met aroma's van vers gebakken taarten.

Smaak: Amandel en bessen op de invoer. De bessen duren de gehele, dik en serieus smakelijke voeding. Hints van vanille. Eiken tannines.

Finish: Kruiden duren op de finish. Lip-smakkend volgt.