Baron van Wymar 12 Years Brandy

50 cl

Baron van Wymar 12 Years Brandy

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 27,50
  • Vanaf 6 voor € 26,99 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 50 cl
Alcohol % 40 %
Leeftijd 12
Land Spanje
Merk Baron van Wymar
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Baron van Wymar 12 Years is een heerlijke brandy. Dit is een volle 12 jarige brandy afkomstig van Baron Van Wymar.

Brandy (brandewijn) is een oeroude drank uit Europa. De naam 'Brandy' is afkomstig van 'gebrande wijn'. Brandy wordt gemaakt door destillatie van vloeistoffen waarin gisting is ontstaan, bijvoorbeeld wijn en moutwijn.

De oude Nederlandse brandewijn wordt gestookt van moutwijn. De geur en smaak ontstaan door bepaalde ingrediënten zoals perzikpitten mee te stoken. In grotere wijnlanden zoals Frankrijk en Duitsland wordt er gegist druivensap gestookt. In de Scandinavische landen wordt er met graan waaruit aquavit ontstaat gestookt. In Frankrijk wordt er ook uit gegist appelsap: Calvados gestookt. Ook laat men daar de pitten, schillen en stelen mee vergisten waardoor de marc ontstaat, bijvoorbeeld marc de Bourgogne uit Bourgognewijn. In Duitsland wordt de op deze wijze gestookte brandewijn Tresterbranntwein genoemd. In Frankrijk stookt men brandewijn of brandy van wijnen van hoge kwaliteit, waaruit cognac of armagnac ontstaat.