Barbancourt 8 Year Rum in Geschenkkist

€ 28,95

Direct leverbaar !

Barbancourt 8 Year in een mooie cadeaukist, deze haïtiaanse rum is een dubbel gedistilleerde rum en ook wel bekend onder de naam 5 Star Rum, gedistilleerd in ‘copper pot stills’ en gerijpt voor 8 jaar in eikenhouten Limousin vaten. Ronde, zuivere aroma’s van zoete vanille en eikenhout met fruitige tonen. Barbancourt 8 Year heeft een vol en delicaat boeket met zachte tonen van Caribische rook en verleidelijke hints van kruiden en fruit met op de achtergrond smaken van eikenhout. De afdronk is formidabel en precies zoals we die graag zien, een afdronk die perfect past bij de smaken en aroma’s en lekker lang van duur is zodat je van iedere slok nog minuten kan genieten.

Kaartje:

Geef met dit cadeau nog een persoonlijke boodschap mee in de vorm van een kaartje, voer uw boodschap in en wij printen deze op een kaartje en voegen deze toe bij uw bestelling. De kaart wordt bovenin de doos geplaatst zodat bij opening de kaart direct zichtbaar is voor de geadresseerde.

Enkele voorbeelden van mee gestuurde teksten zijn:

  • Nog bedankt voor de hulp met onze verhuizing.
  • Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs, geniet er van!
  • Veel succes aan de andere kant, we bellen nog!

Cadeaukisten:

Wilt u het cadeau persoonlijk maken? Dit kan door gebruik te maken van ons aanbod houten cadeaukisten met speciaal bedrukte teksten op de kist. Wilt u bijvoorbeeld iemand Bedanken voor zijn of haar hulp dan kiest u natuurlijk voor de kist “ Bedankt “ of wat denkt u van “ Proost “. Door deze boodschap op de kist brengt u niet alleen een leuk cadeau maar ook nog eens een persoonlijk cadeau. 

Wij hebben verschillende teksten voor op de kisten, wenst u in een grote oplage een speciale tekst kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons.

Voor grote aantallen kunnen wij een offerte op maat uitbrengen en kunnen uw logo, bedrijfsnaam of slogan op onze kisten laten bedrukken, de levertijd zal uiteraard toenemen. Deze bijzondere optie bieden wij al aan vanaf 50 kisten.

Meer informatie
Merk Barbancourt
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 43 %
Leeftijd 8
Land Haïti
Kleur rum Bruine Rum
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.