Non Drip

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Bij de Drankgigant.nl zijn Non Drip systemen beschikbaar in diverse uitvoeringen waarvan de 2cl en 3,5cl het bekendst zijn, met fleshouders voor een enkele fles tot een heel rack of carousel. Voor wandmontage en voor bar / plank montage, bij veel beugels is de mogelijkheid standaard aanwezig om hem aan de wand of bar te monteren.

De werking van een Non Drip is simpel, als hij gemonteerd zit op de fleshouder en de fles is geplaatst kan je je glas tegen de Non Drip drukken waarna het glas zich vult met de hoeveelheid die is aangegeven op de Non Drip welke beschikbaar zijn van 2cl tot 5cl.

Naast een breed assortiment Non Drips hebben wij ook een groot aantal wand bar / tafelblad beugels voor flessen tot 1,5 Liter of de grote magnum flessen van 3 liter of groter, dit staat bij de systemen of beugel vermeld zo dat u precies weet welke u moet hebben voor uw flessen.

Heeft u een voorkeur voor een bepaald merk zo als bijvoorbeeld Bacardi of Famous Grouse, of juist merkloos ook deze hebben wij in het assortiment zitten.

Wilt u een vervangende Non Drip bestellen houd u er dan rekening mee dat zij standaard worden geleverd met een normale kurk, er zijn grote en kleine kurken beschikbaar voor het vervangen van een huidige versleten kurk of voor de grote opening van de flessen van 3 Liter en groter. Ook hebben wij kurken om de opening te verklijnen zo dat u de grote 3 liter flessen makkelijker kunt uitschenken.

Is een Non Drip systeem niet het geen wat u zoekt dan kunt u ook eens kijken bij ons ruime assortiment van maatschenkers, van simpele schenkers tot maatschenkers die vanzelf stoppen op de juiste hoeveelheid drank van 2cl tot 5cl en in diverse kleuren beschikbaar zo dat je van grote afstand al kunt zien welke fles je moet gaan pakken.

TIP:

De Non Drip systemen zijn universeel en dus te gebruiken op alle wand- / bar- / tafelblad- beugels, let wel op bij grote flessen ( > 3 Liter ) heeft u een grote wandbeugel nodig en een grote kurk!