Maatschenkers

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Een uitgebreid aanbod van maatschenkers, pompen en schenkers. Allemaal in diverse designs, maten en kleuren. (Maat)schenkers zijn een ideaal hulpmiddel om de juiste hoeveelheid te schenken. Niet zijn (maat)schenkers alleen heel erg handig maar zijn ook erg hygiënisch, Waardoor het een perfecte hygiëne garandeert in uw bar. Ons assortiment hebben wij zo uitgebreid mogelijk gehouden waar wij zo veel mogelijk merken proberen te bieden om uw merkvoorkeur te wens te stellen. Hieruit hebben wij verschillende merken als Jagermeister tot het bekende rum merk Bacardi in opgenomen.

Maatschenkers: Dit zijn maatschenkers waar men een bepaalde hoeveelheid mee kan uitschenken dankzij een kogelballetjes  mechanisme , Drankgigant bied ook maatschenkers aan zonder kogelballetjes mechanisme in diverse merken en maten waar men  door kan blijven schenken naar behoefte.

Drankpompen: Dit zijn pompen van verschillende merken die wij aanbieden , Pompen waar op gedrukt moet worden om een hoeveelheid drank van het fles naar het glas te krijgen.

Drankpistolen: Drankpistolen zijn kleine stevige pistolen die werken met een ‘pomp effect’ deze kunt u bevestigen op uw fles, het pistool laten vollopen met drank en u kunt uw hoeveelheid snel schieten in de glazen. Wij bieden verschillende drankpistolen aan met verschillende functies.

Overige verwanten: Dit zijn bartools die handig zijn voor uw maatschenkers zoals een afdekdop of de Pourfect 3 tube wat een bartool is om op te oefenen.


De artikelen zijn leverbaar uit eigen voorraad dus vragen over een van deze artikelen kunt u via telefoon of mail direct bij ons doen.