Bacchus Raspberry

37,5 cl

Bacchus Raspberry

37,5 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,39
Excl. € 0,20 statiegeld
  • Vanaf 24 voor € 2,20 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 37,5 cl
Land Belgie
Type Bier Fruit
Alcohol % 5,0 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Bacchus Raspberry, vergelijkbaar met het kriekenbier Bacchus Cherry, is een bier gemaakt van het traditionele Geuze Lambiek, waarbij 25% vers frambozensap en natuurlijk suiker aan toe is gevoegd. Een helder, donkerrood bier men een roze schuimkraag. Alweer een heerlijk bier gebrouwen door Van Honsebrouck, die ook het heerlijke Kasteelbier brouwen! Geschikt voor zowel jong en oud met een alcoholpercentage van 5% en een fruitig karakter. Ook hebben wij het bijbehorende bierglas van Bacchus voor de liefhebber!

De naam Bacchus is afgeleid van de Romeinse god van de wijn, en daarbij ook de god van de roes en dronkenschap. Dit is toepasselijk voor de smaak van het bier. 

Brouwerij van Honsebrouck

De oprichter van Brouwerij van Honsebrouck is Amandus van Honsebrouck. Hij is landbouwer en richt in 1811 in zijn woonplaats een brouwerij op. Na zijn plotselinge overlijden neemt zijn zoon Emile het werk over en verhuist in 1900 naar Ingelmunster waar hij samen met zijn vrouw de brouwerij opricht genaamd Sint-Jozef.

Paul en Ernest van Honsebrouck, de zonen van Amandus, nemen de brouwerij over als 3e generatie. Zij leggen zich toe op de bieren van lage gisting: bock, export en pils.

In 1986 koopt de familie van Honsebrouck het kasteel van Ingelmunster en kondigt 3 jaar later het Kasteelbier Donker aan, gebaseerd op de bekende abdijbieren. In 1995 word het Kasteel-assortiment uitgebreid met een Tripel, in 2007 met Kasteel Rouge, in 2008 met een Blond en in 2013 met Hoppy