Bacardi Razz in Cadeaukist

€ 16,95

Direct leverbaar !

Bacardi Razz in mooie cadeaukist, wie wil die nou niet ontvangen. Zeker als hij nog gepersonaliseerd is met een een tekst als bijvoorbeeld, Bedankt of Gefeliciteerd!!

Bacardi Razz is een rum met een intrigerende frambozen smaak. Lekker zoet die perfect gemixt kan worden in cocktails. Een compleet cadeau voor een echte Bacardi liefhebber.

Kaartje:

Geef met dit cadeau nog een persoonlijke boodschap mee in de vorm van een kaartje, voer uw boodschap in en wij printen deze op een kaartje en voegen deze toe bij uw bestelling. De kaart wordt bovenin de doos geplaatst zodat bij opening de kaart direct zichtbaar is voor de geadresseerde.

Enkele voorbeelden van mee gestuurde teksten zijn:

  • Nog bedankt voor de hulp met onze verhuizing.

  • Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs, geniet er van!

  • Veel succes aan de andere kant, we bellen nog!

Cadeaukisten:

Wilt u het cadeau persoonlijk maken? Dit kan door gebruik te maken van ons aanbod houten cadeaukisten met speciaal bedrukte teksten op de kist. Wilt u bijvoorbeeld iemand Bedanken voor zijn of haar hulp dan kiest u natuurlijk voor de kist “ Bedankt “ of wat denkt u van “ Proost “. Door deze boodschap op de kist brengt u niet alleen een leuk cadeau maar ook nog eens een persoonlijk cadeau. 

Wij hebben verschillende teksten voor op de kisten, wenst u in een grote oplage een speciale tekst kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons.Meer informatie
Merk Bacardi
Land Bermuda
Leeftijd Niet Vermeld
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.5000
Alcoholpercentage in % 32
Type rum Witte Rum
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bacardi Razz in Cadeaukist
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.