Bacardi Pineapple & Limon in Cadeaukist

€ 34,95

Direct leverbaar !

Een mooi Bacardi Rum cadeaubox bestaande uit de Bacardi Pineapple en Bacardi Limon, deze twee mooie rum's worden verpakt in een houten geschenkkist. Deze 2 zomerse smaken die enorm in trek zijn bij de jongere generaties hebben een fijne en duidelijke smaak en worden met diverse frisdranken gemixt. Deze rum geschenkbox is dan ook een betaalbaar cadeau voor een mix drinker van wat jongere leeftijd.

Kaartje:

Geef met dit cadeau nog een persoonlijke boodschap mee in de vorm van een kaartje, voer uw boodschap in en wij printen deze op een kaartje en voegen deze toe bij uw bestelling. De kaart wordt bovenin de doos geplaatst zodat bij opening de kaart direct zichtbaar is voor de geadresseerde.

Enkele voorbeelden van mee gestuurde teksten zijn:

  • Nog bedankt voor het mogen lenen van de auto.

  • Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs, geniet er van!

  • Veel succes met je nieuwe baan!

Cadeaukisten:

Wilt u het cadeau persoonlijk maken? Dit kan door gebruik te maken van ons aanbod houten cadeaukisten met speciaal bedrukte teksten op de kist. Wilt u bijvoorbeeld iemand Bedanken voor zijn of haar hulp dan kiest u natuurlijk voor de kist “ Bedankt “ of wat denkt u van “ Verrassing “. Door deze boodschap op de kist brengt u niet alleen een leuk cadeau maar ook nog eens een persoonlijk cadeau.

Wij hebben verschillende teksten voor op de cadeaukisten, wenst u in een grote oplage een persoonlijke of speciale tekst dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons.

Voor grote aantallen kunnen wij een offerte op maat uitbrengen en kunnen uw logo, bedrijfsnaam of slogan op onze kisten laten bedrukken, de levertijd zal uiteraard toenemen. Deze bijzondere optie bieden wij al aan vanaf 50 kisten.Meer informatie
Merk Bacardi
Land Bermuda
Leeftijd Niet Vermeld
Inhoud 140 cl
Gewicht 3.0000
Alcoholpercentage in % 32
Type rum Witte Rum
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bacardi Pineapple & Limon in Cadeaukist
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.