Bacardi Pina Colada

€ 13,95

Direct leverbaar !

Bacardi Pina Colada is een heerlijke combinatie en bezit voldoende kennis en kwaliteit van Bacardi om zo uit te groeien tot een zeer succesvolle rum. Na het proeven van deze drank weten we het zeker: dit is een blijvertje! Deze drank kan perfect gebruikt worden om een goede cocktail te maken. Om een goede cocktail zoals Pina Colada te maken moet je weten hoeveel je van wat moet gebruiken en je ingrediënten moeten, bij voorkeur, van de bovenste plank zijn. Al dit werk heeft Bacardi al voor je gedaan, een fles met een kant en klare cocktail die lekker romig en rijk is en de tropische smaken van ananas en kokosnoot precies goed balanceert. Een feest in een fles!

Een klassieke cocktail die is gemaakt van rum, ananas, en een unieke toevoeging heeft van echt kokoswater. Terwijl de kleur ietwat doorzichtig oogt, heeft deze tegelijkertijd een heerlijke melkachtige aroma en zien wij dit als een romige parel van een echte Pina Colada. Met heerlijke hints van ananas en waar kokos een ondersteunde rol speelt is deze rum identiek, en zonder chemische grofheid geproduceerd! Uiteraard kunt u deze smaakvolle Bacardi Pina Colada op eigen voorkeur perfectioneren door deze te mengen met ijs, voor een lekker effect! 

Bacardi

Het onomstreden en wereldberoemde merk Barcardi is het grootste particulier familiebedrijf in de wereld. Haar merkenportefeuille omvat meer dan 200 merken en labels waaronder de gelijknamige Bacardi Rum die is opgericht op 4 februari 1862 en familie-eigendom is voor de afgelopen zeven generaties. Bacardi is dusdanig succesvol geworden dat het nu bijna 6.000 mensen telt en haar merken op 27 verschillende faciliteiten die worden geproduceert in 16 markten. Met het verkoop in meer dan 150 landen die zijn verspreid over vier continenten zou het merk Bacardi het recht hebben om zich de meest succesvolle rum van de wereld te noemen. Het bedrijf verkoopt meer dan 200 miljoen flessen per jaar in bijna 100 verschillende landen. In 2007 bedroeg in 2007 maar liefst $ 5,5 miljard, dat is een stijging van maar liefst $ 4,9 miljard ten opzichte van 2006. Bacardi Limited is gevestigd in Hamilton, een plaatsje in Bermuda, en heeft een 16-koppige raad van bestuur die onder leiding staat van de verre kleinzoon van de oorspronkelijke oprichter Facundo L. Bacardi.

Meer informatie
Merk Bacardi
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 15 %
Leeftijd Niet vermeld
Land Bermuda
Kleur rum Witte Rum
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bacardi Pina Colada
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.