Bacardi Carta Negra & Carta Oro in Cadeaukist

€ 36,95

Direct leverbaar !

Een luxe Bacardi rum pakket bestaande uit 2 mooie soorten Bacardi in houten geschenkbox. De Carta Negra is de donkere variant met meer caramel die perfect in de mix of soms puur te nuttigen is. De Bacardi Carta Oro heeft meer fruittonen en een fijne vanille struktuur die vele Bacardi fans aanspreekt.  Kent u ook een Bacardi liefhebber die u iets cadeau wilt doen ?? Dit Rum cadeau is zeker een aanrader.

Kaartje:

Geef met dit cadeau nog een persoonlijke boodschap mee in de vorm van een kaartje, voer uw boodschap in en wij printen deze op een kaartje en voegen deze toe bij uw bestelling. De kaart wordt bovenin de doos geplaatst zodat bij opening de kaart direct zichtbaar is voor de geadresseerde.

Enkele voorbeelden van mee gestuurde teksten zijn:

  • Nog bedankt voor de hulp met onze verhuizing.
  • Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs, geniet er van!
  • Veel succes aan de andere kant, we bellen nog!

Cadeaukisten:

Wilt u het cadeau persoonlijk maken? Dit kan door gebruik te maken van ons aanbod houten cadeaukisten met speciaal bedrukte teksten op de kist. Wilt u bijvoorbeeld iemand Bedanken voor zijn of haar hulp dan kiest u natuurlijk voor de kist “ Bedankt “ of wat denkt u van “ Proost “. Door deze boodschap op de kist brengt u niet alleen een leuk cadeau maar ook nog eens een persoonlijk cadeau. 

Wij hebben verschillende teksten voor op de kisten, wenst u in een grote oplage een speciale tekst kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons.

Voor grote aantallen kunnen wij een offerte op maat uitbrengen en kunnen uw logo, bedrijfsnaam of slogan op onze kisten laten bedrukken, de levertijd zal uiteraard toenemen. Deze bijzondere optie bieden wij al aan vanaf 50 kisten.

Meer informatie
Merk Bacardi
Inhoud 140 cl
Alcoholpercentage 40 %
Leeftijd Niet Vermeld
Land Bermuda
Kleur rum Spiced Rum
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.