Ayinger Urweisse

50 cl

Ayinger Urweisse

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1,79
Excl. € 0,10 statiegeld
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 50 cl
Land Duitsland
Brouwerij Brauerei Ayinger
Type Bier Wit / Weiss
Alcohol % 5,8 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Ayinger Ur-Weisse is een ouderwets tarwe bier met enkele fijne gebrande mout die meer kleur en smaak geven dan de gouden hefe- weisse. Het heeft een enorme mooie schuim kraag dit trots boven het glas uitkomt. In de mond is het mout en gist wat overheerst, met een heerlijke balans van fruit en brood-achtige gist. De smaak is complex, met suggesties van zacht fruit, appel, en, in de afwerking, misschien zelfs kruidnagel.