Aviation Gin

€ 32,95

Direct leverbaar !

Sinds 2005 komt Portland USA met een Gin die je oorspronkelijk doet denken aan de Aviation cocktail: Gin, Tonic en martini. Het geeft je een andere sensatie dan droge gin’ s. Je zou verwachten dat het je een pittige bite zou geven net als bij de monkey 47. Maar integendeel blijft het aroma heel warm, zacht en sensueel. Met citrus tinten en jenever extracten geeft het je een bloeiend warm gevoel van binnen.

Het florale aroma gaat goed gepaard met wat ijs. Je zou niet eens tonic erbij te hoeven gieten. Maar dat wil niet zeggen dat het niet kan. ‘’Simply on the rocks’’ voor een goede smaak.

De fles zijn warme uitstraling, design en logo zijn bewust gekozen om te laten zien dat dit geen Engelse Dry Gin is. Maar een echte Amerikaanse Plymouth. De gebroeders Wright zouden het geweldig hebben gevonden. Kortom een goede kwalitatieve Gin.

Aviation Gin is een heerlijke London Dry Gin. Deze Amerikaanse super Gin is immens populair en zeer geliefd bij de ervaren Gin drinker! 

Geschiedenis

Ongeveer 13 jaar nadat de gebroeders Wright in 1916 hun eerste ‘’zwaarder-dan-lucht’’ luchtvoertuig hadden bevlogen. Kwam men met een cocktail genaamd Aviation, men zei dat als je maar genoeg er van dronk je je in de wolken voelde net als de gebroeders Wright. Maar uiteindelijk belandde je dus op de grond als je er te veel van dronk.

De cocktail bevatte Martini met Gin & Tonic en was tot hedendaags nog steeds een bekend en aangenaam drankje. In 2005 is het product Aviation ontstaan de makers wilde de beroemde cocktail smaak aan een gin geven, natuurlijk niet de volledige smaak maar wat tinten er van. Maar smaken doet het wel! 

Meer informatie
Merk Avation
Land Verenigde Staten
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 42
Soort gin Bloemen Gin, Citrus Gin, Kruidige Gin
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aviation Gin
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.