Aultmore 5 Years Old 2008 Duncan Taylor Dimensions

70 cl

Aultmore 5 Years Old 2008 Duncan Taylor Dimensions

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 37,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Aultmore
Land Schotland
Leeftijd 5
Inhoud 70 cl
Alcohol % 46 %
Type Single Malt
Streek Speyside
Bottelaar Duncan Taylor
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Onafhankelijk gebotteld Aultmore single malt Scotch whisky, gedestilleerd in 2008 en gebotteld in 2014 door Duncan Taylor. Uitgebracht als onderdeel van de Dimensions range, gemaakt om de veelzijdige "omvang" van de portefeuille van Duncan Taylor's te laten zien.

Gerijpt in eikenhouten vaten, non chill filterd en niet gekleurd.

Duncan Taylor:

In het jaar 1938 werd Duncan Taylor opgericht in Glasgow. Dit begon allemaal als makelaar en handelaar van vaten. Door de jaren heen kreeg het bedrijf steeds meer en steeds sterkere banden met distilleerderijen door heel Schotland. Veel van deze distilleerderijen bestaan tegenwoordig niet meer, maar sommigen daarvan zijn overgenomen door Duncan Taylor. Zo kwam Duncan Taylor ook in contact met Eaun Shand die hem uiteindelijk weer terugstuurde naar zijn geboortestad, Huntly. Daar begon Duncan Taylor als onafhankelijk bedrijf in het bottelen van whisky. Een aantal merken waar Duncan Taylor heel bekend van is, zijn onder andere: Indian Summer, The Octave en Black Bull.

Dimensions:

De Dimensions is een super-premium collectie. De leeftijden van de Dimensions whisky's variëren tussen de 10 en 39 jaar. Elke whisky van deze serie is een single cask en is geheel op natuurlijke wijze en op natuurlijke vaten gebottled. De herkomst van de whisky, datum van het rijpingsproces en van het bottelen zijn allemaal terug te vinden op de label van de fles. Ook kun je op de label zien hoeveel flessen er in totaal gemaakt zijn en de hoeveelste fles jij in je handen hebt.