Aultmore 5 Years Old 2008 Duncan Taylor Dimensions

70 cl

Aultmore 5 Years Old 2008 Duncan Taylor Dimensions

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 37,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Aultmore
Land Schotland
Leeftijd 5
Inhoud 70 cl
Alcohol % 46 %
Type Single Malt
Streek Speyside
Bottelaar Duncan Taylor
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Onafhankelijk gebotteld Aultmore single malt Scotch whisky, gedestilleerd in 2008 en gebotteld in 2014 door Duncan Taylor. Uitgebracht als onderdeel van de Dimensions range, gemaakt om de veelzijdige "omvang" van de portefeuille van Duncan Taylor's te laten zien.

Gerijpt in eikenhouten vaten, non chill filterd en niet gekleurd.

Slogan van het bedrijf:

Whisky Without compromise dat is hun moto, elke whisky die gebotteld wordt is er een van hoge en uitzonderlijke kwaliteit!

Duncan Taylor Company

Eigendom van de grootste niet-beursgenoteerde collecties van zeldzame whisky vaten en vindt zijn oorsprong in Glasgow waar het begon als handelaar en makelaar van Schotse whisky. Na de verhuizing van het hoofdkantoor naar het Noord-Oosten van Schotland wat vlakbij Speyside ligt, de grootst whisky producerende regio van Schotland besloten zij zich te concentreren op de productie van het eigen merk.