Atlantico Rum Reserva

70 cl

Atlantico Rum Reserva

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 33,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Leeftijd Niet Vermeld
Alcohol % 40 %
Soort Bruine Rum
Merk Atlantico
Herkomst Dominicaanse Rep.
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Atlantico Rum Reserva is een Solera stijl rum geblend met zeldzame rum om precies de juiste smaak te creëren. Gemaakt van suikerriet sap en melasse afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Een heerlijk aroma van tropisch fruit met een lichte eiken smaak maken deze rum een genot om te drinken.

Deze rum is bestempeld tot 1 van de 10 beste rums van 2015.

Solera stijl rum

Solera is een zeer complexe manier van veroudering, hierdoor kan de consistentie gewaarboord worden van de rum. Het werkt ongeveer zo. De oudste vaten liggen onderaan in, de jonste liggen boven in het magazijn. op het momen dat er flessen gevuld worden wordt er een klein gedeelte van de onderst rij gebruikt, open plaatsen worden opgevuld door de rij daar boven, de jongste rum wordt het vaakst gebruikt.