Astoria Lounge Wines Glas

50 cl

Astoria Lounge Wines Glas

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 3,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie D99
Inhoud 50 cl
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Astoria Lounge Wines Glas is een mooi groot glas van Astoria. Dankzij de diepte en breedte van het glas ontstaat er een verhouding tussen de wijn en zuurstof. Een prachtig glas met een luxe uitstraling. Het glas heeft een hoogte van 21,5cm en een diameter van 10cm op het breedste deel. Het glas heeft een hoge voet en een maatstreep van 0,1L op het glas staan. de totaal inhoud van het glas is ongeveer 50cl