Asbach Uralt Original 3 Year

70 cl

Asbach Uralt Original 3 Year

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 13,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 38 %
Leeftijd 3
Land Duitsland
Merk Asbach
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Asbach Original 3 Year is een verfijnde en edele gedistilleerde drank. Door traditionele distillatie, zorgvuldige opslag gedurende minimaal 3 jaar in vaten van Limousineiken en het geheime Asbach rijpings- en verfijningsproces onderscheidende smaak. 

Het resultaat mag wezen, een zachte smaak met een harmonieus palet dat van deze brandy de belichaming maakt wat betreft perfecte kwaliteit en superieur genieten. Asbach Original 3 Year heeft een mooie, diepe gouden kleur die worden omringd door zalige aroma's van honing, florale tonen, druiven en gebrand eikenhout. 

Op het palet is een zachte, milde smaak te herkennen waarbij ingrediënten als druif, pruim en noten het voortouw nemen, smaken die lang aanhouden en zachtjes wegvloeien in een gebalanceerde afdronk.