Asbach 1972

70 cl

Asbach 1972

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 219,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie Kant
Inhoud 70 cl
Alcohol % 38 %
Leeftijd Niet Vermeld
Land Duitsland
Merk Asbach
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een Asbach uit duizenden, geleverd in luxe houten box en met een inhoud van de best geselecteerde vintage druiven én een rijpen van 28 jaren op eiken houten vaten. Door deze exclusieve methode is er een cognac uit duizenden ontstaat die uniek en zeldzaam is. Deze zeer gelimiteerde oplage heeft een speciaal smaak pallet van noot, hout, vanille en saffraan. Een combinatie die lang blijft hamgen in de mond en een speciale band crieerd in samenhang met bijvoorbeeld een cigaar en/of heerlijke luie stoel om te ervaren wat voor bijzonderheid men aan het nuttigen is.