Arehucas Reserva Especial 12 Years

70 cl

Arehucas Reserva Especial 12 Years

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 27,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Leeftijd 12
Alcohol % 40 %
Soort Bruine Rum
Merk Arehucas
Herkomst Canarische Eilanden
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Ron Arehucas Reserva Especial 12 jaar, herkomst: Canarische Eilanden. Het is een Gran Reserva die gerijpt is in eikenvaten. Zijn harmonieuze smaak, zijn fijne textuur en elegante aanwezigheid heeft deze rum gekregen door het geweldige destillatie proces. 
Honing kleurige rum.In de neus aantekeningen van riet van Azucar, Azucar donkere suiker en melasse. En in de mond, half body, evenwichtig, met tonen van noten en rijke smaken van honing en granen. Deze bijzondere rum heeft duidelijke resanten van het vat lageren in de fles, hierdoor nog voller en specialer door de grove filtering die deze rum heeft doorstaan.