Antiche Terre Barbera

50 cl

Antiche Terre Barbera

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 22,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 50 cl
Alcohol % 42 %
Land Italië
Merk Terre Antiche
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Antiche Terre Barbera is een heerlijke Grappa die zoals we dat gewend zijn van Terre Antiche in zeer kleine oplages is gedistilleerd. Voor deze heerlijke grappa zijn Barbera druiven gebruikt. Door de kleine oplages blijft de oorspronkelijke smaak zoveel mogelijk behouden. De lagering heeft plaats gevonden op Franse en Slowaaks eikenhout, waardoor hij prachtige hinten van vanille mee heeft gekregen.