Anderson Valley Hop Ottin IPA

35,5 cl

Anderson Valley Hop Ottin IPA

35,5 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,89
  • Vanaf 24 voor € 2,70 per stuk
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 35,5 cl
Land Verenigde Staten
Brouwerij Anderson Valley
Type Bier IPA
Alcohol % 7,0 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Hop Ottin IPA is een mooie Amerikaanse IPA met een fraaie amber kleur en een stevige witte schuim kraag met een diep aroam van fruit, bloemen met boventonen van sinaasappel en grapfruit die mooi naar voren komen, door het gebruik van verschillende hop soorten heeft hij een heerlijk fruitige smaak met een klein bittertje die kenmerkend is voor IPA bieren.

Geschiedenis:

Opgericht in 1987 door Kenneth Allen met maar één droom, het maken van het best bier ooit! Met een succesvolle statr door de grote vraag naar haar bieren verhuisde de brouwer in 1996 naar een nieuwe en groter locatie. Elk daarop volgend jaar verdubbelde de hoeveelheid gebrouwen bier, in 2000 werdt het dan ook tijd om uit te breiden door een groter brouwhuis in gebruik te gaan nemen. De brouwerij is misschien wel de mileuvriedelijkste brouwerij, door het gebruik van zonnepanelen voorzien zij in hun eigen stroom toevoer.