Anderson Valley Boont Amber Ale

33 cl

Anderson Valley Boont Amber Ale

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,69
  • Vanaf 24 voor € 2,40 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Verenigde Staten
Brouwerij Anderson Valley
Type Bier Amber, Pilsener
Alcohol % 5,8 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Boont Amber Ale is een bier waar alles draaid om balans, heerlijke moutsoorten geven dit bier een diepe koperen tind en een lichte zoetheid mee van karamel terwijl de kruiden een pittige bitterheide verzorgen. Hints van zon gedroogd granen, toffee en fruitige tonen met een heerlijk hoparoma. Een heerlijke Amerikaanse Amber Ale van Anderson Valley Brewery!

Geschiedenis:

Opgericht in 1987 door Kenneth Allen met maar één droom, het maken van het best bier ooit! Met een succesvolle statr door de grote vraag naar haar bieren verhuisde de brouwer in 1996 naar een nieuwe en groter locatie. Elk daarop volgend jaar verdubbelde de hoeveelheid gebrouwen bier, in 2000 werdt het dan ook tijd om uit te breiden door een groter brouwhuis in gebruik te gaan nemen. De brouwerij is misschien wel de mileuvriedelijkste brouwerij, door het gebruik van zonnepanelen voorzien zij in hun eigen stroom toevoer.